Az első szakmám keramikus. Most már csak hobbiból űzöm, ha tehetem. Úgy gondolom, rengeteget adott a kézügyességemhez, formaérzékemhez, és megajándékozott az átgondolt tervezés képességével. - Az itt látható kerámiák többsége rég elkelt, néhány bizony összetört vagy elveszett, és a meglévőek sem eadóak, de remélem, alkalmam nyílik ismét bővíteni a számukat.

Az első szakmám keramikus, már nem űzöm, de sokat adott a formaérzékemhez, és megtanított a türelmes és részletes tervezésre. Ma már csak hobbiból csinálgatom ha tehetem, éppen ezér az itt láthaó kerámiák nem eladóak, rég megvették őket, esetleg eltörtek egy költözés során, vagy éppen a mai napig használatban vannak az otthonomban. Remélem, hamarsan bővíthetem a galériát.

Az első szakmám keramikus, és bár most már csak hobbiból űzöm, nagyon sokat adott a formaérzékemhez, és megtanított a türelmes és részletes tervezésre. Ezek a kerámiák nem eladóak, többségük használatban van, rég megvették, esetleg eltört egy költözés során. De remélem, hamarosan bővíthetem a galériát, esetleg eladó darabokkal is.